有無人知道羅志祥去澳門開演唱會啲飛係邊度買架??

音樂、古典音樂、電影等,各種形式的音樂軟體討論。

版主: devilhades

有無人知道羅志祥去澳門開演唱會啲飛係邊度買架??

文章kenmolung 發表於 週二 8月 27, 2013 3:41 pm

其實,我想問下羅志祥去澳門開演唱會啲飛係邊度買架??
楊丞琳,小豬嗰啲香港依邊唔夠啲強國人爭,要試下去澳門買......

有無人知道邊度有得買啊......

好驚買吾到啊~~~~~
kenmolung
SR40
SR40

Re: 有無人知道羅志祥去澳門開演唱會啲飛係邊度買架??

文章joelaucy 發表於 週三 8月 28, 2013 10:48 am

上返金光買咪得...上次我都買到拉, 最緊要快.... :bs:
joelaucy
SR40
SR40

文章gracewongpz 發表於 週三 8月 28, 2013 10:55 am

佢哋會係澳門開演唱會咩?幾時呀? :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:
gracewongpz
SR40
SR40

文章kenmolung 發表於 週三 8月 28, 2013 2:15 pm

gracewongpz 寫:佢哋會係澳門開演唱會咩?幾時呀? :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

10月5日 星期六 晚上8點啊.......
kenmolung
SR40
SR40

回到 新音樂、影音討論版

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 56 位訪客